29 d’abr. 2014

Diada de Sant Jordi

Com altres anys, tot el centre celebra la Diada de Sant Jordi amb diferents activitats. Aquest any des de la biblioteca hem participat amb dues activitats ja tradicionals: la fira d'intercanvi de llibres, amb col·laboració dels membres d'Escola Verda. Gairebé una centena de llibres va canviar de mans, amb força participació de professorat, alumnat i PAS.


                            II Fira d'intercanvi de llibres 
                             Sant Jordi 2014

                      
 També vam celebrar la tercera gimcana de Llibres lliures adreçada als i les alumnes de 1r i 2n d'ESO. La trentena de participants havia de reunir tres paperets amb el mateix número. El primer l'havien de recollir a la biblioteca i contenia la pista de l'amagatall del segon paper. Aquest donava la pista del nom o cognom un/a professor/a o PAS que custodiava el tercer paper amb la frase d'un/a escriptor/a relacionada amb els llibres. Finalment els havien de portar a la biblioteca on podien escollir un llibre de regal.

                                                                  Poema visual de Joan Brossa

 A més, part de l'alumnat de 3r d'ESO va organitzar una venda de roses i els professors de català van acompanyar a diversos grups de 1r d'ESO a visitar les parades de llibres de la ciutat. 

Una jornada festiva que va acabar amb la trista notícia del decés de l'eximi poeta de les nostres terres, en Gerard Vergés. Des d'aquí lamentem la seva pèrdua.  Sempre però ens acompanyarà la seva obra.