22 d’abr. 2014

30 minuts d'activitat física per fer salut!

Dimecres dia 9,  la biblioteca va tancar les portes a l'hora del pati. I mai tan ben dit, a l'hora sencera de pati que vam tenir per a sumar-nos tot el centre a les activitats amb què celebràvem el Dia mundial de l'activitat física. Quatre opcions simultànies per moure'ns i fer salut.

La biblioteca amb el departament d'educació física va coordinar les diferents activitats amb una implicació important del professorat i alumnat. Llengües estrangeres va organitzar una master class de body step dirigida per Núria Monllaó, amb la col·laboració del gimnàs Impuls. Professores de diversos departaments i alumnes de tots els cursos van disfrutar i es van moure (i suar) de valent al ritme de la música a la pista d'esports.



Ciències socials (filosofia) oferia una alternativa per aquells que volien exercitar el cos i la ment alhora: una sessió de ioga perfumada amb encens a l'Aula Magna.



Els addictes al tennis taula no s'ho van pensar gens en triar la seva activitat preferida....

Tanmateix, bona part dels participants van apuntar-se a una caminada guiats per membres d'Educació física i l'incansable monitor Ricard Royo.



 
Des de Ciències naturals i Matemàtiques es va col·laborar en deixar constància de totes les activitats amb mitjans més o menys sofisticats (ja veure-ho les imatges). El Departament de ciències a més, va treballar amb els alumnes temes de nutrició saludable i en van fer un mural al vestíbul. 


La biblioteca també va muntar un panell amb recomanacions i consells d'activitat física amb una exposició de llibres amb la seva guia de lectura.



En resum, una jornada festiva, participativa i amb un temps esplèndid de primavera. Tots vam quedar amb ganes de repetir el curs vinent.

Gràcies a tots i totes. I recordeu que l'exercici i la salut és cosa de tot l'any!!!