27 de gen. 2013

Crònica de les xarrades de l'escriptora Gemma Pasqual


El passat 22 de gener, l'escriptora Gemma Pasqual va vindre al nostre institut per fer una xarrada amb l'alumnat que ha llegit dues de les seues novel·les: Marina i Llàgrimes sobre Bagdad.



A les 12.00 h va passar per les aules de 1r d'ESO i va parlar amb l'alumnat de la novel·la Marina. Es tracta de la novel·la de l'escriptora que més ha venut. La temàtica, la intriga i un final inesperat, però trist, fa que siga la novel·la de Gemma Pasqual que més agrada al públic juvenil.

A continuació, a les 13.15 h, es va desplaçar a l'aula magna on l'esperaven els alumnes de 3r d'ESO, que han llegit una altra novel·la seua: Llàgrimes sobre Bagdad, la novel·la preferida de l'autora. Segons va explicar, li va costar tres anys redactar-la i és l'obra de la qual se sent més satisfeta.



Abans, però, dos companys del taller Fem ràdio, li van fer una breu entrevista que es podrà escoltar aquesta setmana a Ràdio Activa, el programa de ràdio que emet Ràdio Tortosa cada quinze dies.

Gemma Pasqual va avançar que té tres novel·les entre mans i, de totes, va despertar molt d'interès la novel·la que portarà per títol WhatsApp, la primera novel·la juvenil romàntica de l'escriptora.

La veritat és que va ser molt interessant poder parlar en persona amb una escriptora tan amable i entusiasta que es nota que s'ho passa bé conversant amb els seus lectors joves.

Gràcies, Gemma.


Font: departament de Català.