10 de maig 2017

Vídeos del Concurs de lectura de poemes, en homenatge al poeta Josep Palau i Fabre


El departament de Català, amb la col·laboració de la biblioteca de l'Institut Cristòfol Despuig, ha convocat el III Concurs de lectura de poemes, en motiu de la celebració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre (Barcelona, 1917 - 2008).

poster-palau-copia

El concurs ha consistit a proposar que l'alumnat del nostre institut gravés amb un mòbil un vídeo tot llegint uns versos de Josep Palau i Fabre. Finalment, d'un total de 43 vídeos rebuts, se n'han seleccionat 11, amb els quals s'ha elaborat un cartell on hi ha codis QR que enllacen als vídeos guanyadors.

cartell palau qr

D'aquest cartell se n'han fet diverses còpies en format DIN A3, que s'han repartit per tot el centre i a diversos centres educatius i entitats culturals.

Els vídeos seleccionats són d'Àngela Martorell, Àngela Querol, Cinta González, Eliane Hoffer, Esteve Canalda, Fatima Abdelouahab, Maria Bertomeu, Maria Miralles, Mateo Chamorro, Mihaela Ceres i Olivia Stoicev.

Podeu veure els vídeos seleccionats en aquesta llista de reproducció a Youtube.

videos palau qr

1 comentari:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats pel treball fet. El resultat ha estat magnífic. La poesia pot arribar a tothom, només cal sensibilitat quan la treballes amb l'alumnat.