19 d’oct. 2015

Convocatòria VI concurs de microrelats de terrorS'acosta el dia de la Castanyada i una vegada més, la biblioteca de l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa et proposa la lectura de novel·les i contes de terror perquè et vages ambientant. 

Per celebrar-ho ha muntat un expositor amb una selecció de llibres perquè no hages de buscar-los i ha convocat el VI Concurs de microrelats de terror, obert als centres educatius de primària, secundària i cicles formatius de les Terres de l'Ebre. 

Si t'agrada llegir, vine a la biblioteca i endús-te els llibres que vulgues. Si vols, consulta la guia de lectura o el nostre Pinterest. I si t'agrada explicar històries de temor, anima't i participa en el concurs!

Envia el teu relat a biblioteca@insdespuig.cat i participa!!

Tens temps fins al 15 de Novembre de 2015.
No oblides d'anotar el teu nom complet, el curs i el nom de l'escola o institut on estudies.

No tingues temor!!

Les bases són aquestes:

1. Podrà ser presentat qualsevol relat breu, de temàtica terrorífica.
2. Tots els textos hauran de ser originals i la seva extensió no haurà de sobrepassar una cara de foli.
3. Cada alumne podrà presentar el seu relat en castellà, català, anglès o francès.
4. Els participants faran constar el seu nom complet, la categoria en la qual concursen (primària, secundària o batxillerat/cicles formatius) i l'escola o institut on estudien.
5. Els treballs s'han d'enviar per correu electrònic a l'adreça biblioteca@insdespuig.cat abans del dia 15 de novembre de 2015.
6. Els treballs premiats es publicaran al bloc de la biblioteca Calaixó de sastre i a la Mediateca, en format de llibre electrònic.
7. El jurat es reserva el dret a deixar desert el premi si considera que les obres no sobrepassen uns criteris mínims de qualitat.