20 de juny 2014

Premis IV concurs TU OPINES


Divendres 13 en el decurs de la festa de final de curs es va fer el lliurament dels premis de la quarta convocatòria del concurs TU OPINES. L'organització, com els darrers anys,  estava a càrrec de la biblioteca de l'Institut i el bloc Periodisme Juvenil creat i dirigit per David Benito, alumne de segon de Batxillerat del centre i periodista de vocació i dedicació.

En aquesta edició hem comptat amb un jurat de luxe representants  del periodisme i de la docència: Núria Mora, directora de ràdio Tortosa; Sílvia Tejedor i Joan-Josep Carot, directora i membre del col·legi de periodistes de les Terres de l'Ebre respectivament; Josep Baubí, professional amb una dilatada i fecunda trajectòria; Departament de català de l'Institut Cristòfol Despuig; Comissió de la Biblioteca de l'Institut i Periodisme Juvenil. A tots els volem fer arribar el nostre agraïment. 
Enguany es van proposar tres temes per opinar propers als joves de les nostres terres;  finalment, van resultar premiats els següents treballs, dos d'ells ex aequo donada la qualitat assolida.

Categoria IndependènciaUn somni d'un nen de 14 anys de Xavi Llambrich Franch, de 4t d'ESO de l'Institut Blanca d'Anjou del Perelló



Categoria Independència: Aconseguirem la Independència?  de Laia Haro,  de  4t d'ESO de l'Institut Berenguer IV d'Amposta, que va excusar la seva assistència.

Categoria Riu EbreEl riu Ebre, d'Anna Roig Piñas, de 4t d'ESO de l'Institut Berenguer IV d'Amposta




Categoria Gerard Vergés:  Gerard Vergés, el nostre poeta de Micaela Torres, de 2n de BAT Humanístic-Econòmic de l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa



 Gràcies per participar i col·laborar. L'any que vé més i millor!!!