20 de febr. 2014

Crònica segona trobada Club de Lectura

Dilluns 3 de febrer vam fer la segona sessió del Club de Lectura adreçada a l'alumnat de 1r d'ESO, les seves famílies i comunitat educativa en general. A partir de la lectura de Marina, novel·la de l'escriptora Gemma Pasqual,  ens vam engrescar en una conversa distesa i a estones  divertida gràcies als comentaris espontanis dels participants més joves.



  Les experiències de Marina amb el racisme, l'escola, l'amistat, la família, la diferència amb les grans ciutats i les petites....van servir-nos de pretext  per comparar-les amb  les mateixes situacions al nostre ambient.  En resum, una experiència gratificant i enriquidora que us recomanem. Només afegir que l'estona va passar sense que ens n'adonéssim, els més petits volien continuar i tots vam sortir amb un somriure. Agraïm l'esforç dels pares i mares, l'interès dels alumnes i  la tasca de la nostra impulsora i moderadora Maria Josep.



Dilluns vinent, 24 de febrer, a les 19:30 repetim experiència amb 2n d'ESO per comentar Segon trimestre d'Àngel Burgas. Esteu convidats