8 d’abr. 2012

Actes d’homenatge a Cristòfol Despuig a la VI Fira literària de JesúsLa VI Fira literària Joan Cid i Mulet, que se celebra del 17 al 21 d’abril del 2012, ha programat una sèries d’actes d’homenatge a la figura de Cristòfol Despuig.

Dijous 19 d’abril de 2012, a les 19.30 h, a la Sala Jordi Brull, de l’edifici de la Immaculada es fan quatre presentacions:

-Presentació dels treballs del seminari “Cristòfol Despuig” coordinat per Albert Aragonés.
-Presentació de la Ruta literària Cristòfol Despuig, a càrrec de Xell Aixarch i Irene Prades.
-Presentació del web Cristòfol Despuig, a càrrec de Miquel Àngel Arasa, amb el suport de la Biblioteca Marcel·lí Domingo.
-Presentació de l’edició crítica de Los col·loquis de la insigne ciutat de Tortosa (2011), de Cristòfol Despuig, a càrrec d’Enric Querol i Josep Solervicens.

Divendres 20 d’abril, al matí, a la Sala Jordi Brull de l’edific Immaculada, tindrà lloc la presentació de la Ruta literària “Cristòfol Despuig” per la Tortosa medieval, a càrrec de Xell Aixarch i Irene Prades.

I dies més tard, dissabte 28 d’abril, 10.30 h, es farà la Ruta literària Cristòfol Despuig pels carrers de la ciutat de Tortosa. L’activitat és oberta a tothom, però cal fer la inscripció a la Biblioteca Marcel·lí Domingo. Sortida de la Biblioteca Marcel·lí Domingo.


Més informació: VI Fira literària Joan Cid i Mulet de Jesús.


Font: Beabà.